Tervetuloa Moottorikorvien nettisivuille!

Kuuloliiton nuorisotoimikunta on kauan sitten keksinyt alkaa käyttää huonokuuloisista nuorista aikuisista nimitystä Moottorikorvat. Tästä tulee meidän hieno nimemme, joka käsittää huonokuuloisten nuorten aikuisten koko yhteisön.

Näitä nettisivuja ylläpitää Kuuloliiton Nuorisotoimikunta, tuttavammin Nuto. Nyt varmaan mietitkin, että mitä se oikein tarkoittaa?

Kuuloliiton vapaaehtoisista nuorista koostuva nuorisotoimikunta Nuto järjestää erilaisia tapahtumia, tiedottaa huonokuuloisuudesta ja vaikuttaa nuorten opiskeluolosuhteiden kehittämiseksi. Nuoret vapaaehtoiset hoitavat itsenäisesti myös kansainvälisiä suhteita muiden maiden kuulovammaisiin nuoriin.

Nuto:n toimikausi kestää vuoden, ja mukaan voivat liittyä kaikki Kuuloliiton jäsenet. Nuto järjestää tapahtumia, joihin ovat tervetulleita myös ne huonokuuloiset ja huonokuuloisuudesta kiinnostuneet, jotka eivät ole jäseniä.

Tapahtumiin osallistuminen ei täysin edellytä Kuuloliiton jäsenyyttä, mutta tapahtumaan osallistuvat valitaan ensisijaisesti jäsenyyden perusteella. Kuuloliiton jäsenenä osallistut myös edullisemmin Nuton järjestämiin tapahtumiin ja voit saada joistain tapahtumista matkakorvauksia.

Liity Kuuloliiton jäseneksi täältä: https://www.kuuloliitto.fi/tue-toimintaa/jasenyys/

Moottorikorvien toiminta on Kuuloliiton alaista, joten jos haluat liittyä Moottorikorvien mahtavaan joukkoon, sinun täytyy liittyä Kuuloliiton jäseneksi. Kuuloliitossa jäseneksi liitytään paikallisyhdistykseen, mutta halutessasi voit liittyä myös toisen yhdistyksen liitännäisjäseneksi. Liittyessäsi muista valita jäsentyypiksi Nuorisojäsen, jos olet 18-29-vuotias.

Paikallisyhdistykset järjestävät myös omia tapahtumia, joihin olette tervetulleita.

Comments are closed.