Uusi Nuorisotoimikunta on valittu!

Uusi nuorisotoimikunta valittiin huhtikuussa pidetyssä Nuorisotoimikunnan yleiskokouksessa. Tästä pääset lukemaan jokaisen toimikunnan jäsenen itse kirjoittaman esittelyn.

Fanni Heikkinen / puheenjohtaja
Helou! Olen Fanni Heikkinen, 20v ja syntyjään Sotkamosta. Kävin autoalan kaksoistutkintona ja nyt odotan innolla minne päin Suomea pääsen jatko-opintoihin. Minulle tuli 2018 syksyllä äkillinen ja vaikea kuulovamma oikeaan korvaan ja siinä käytössä kuulokoje, jatkuvaa tinnitusta on myös. Olin täysin uusi huonokuuloisten yhteisössä, mutta heti pääsin mukaan toimintaan. Nutossa olen ollut ja mielelläni jatkan edelleen, nyt jopa puheenjohtajan tehtävissä. Näkemisiin! 

Juho Jauhiainen / varapuheenjohtaja
Tsau! Olen Juho Jauhiainen, Helsingistä kotoisin oleva 20-vuotias yhteiskuntatieteiden opiskelija. Nykyään asustelen Tampereella opiskelujen vuoksi. Olen ollut aivan lapsesta asti mukana Kuuloliiton toiminnassa, ensin leiriläisenä ja sitten ohjaajana jo useamman vuoden. Olen aktiivisesti käynyt myös muissa tapahtumissa. Nyt olen ensimmäistä kertaa Nuton jäsenenä. Kuuloliiton toiminta on minulle hyvin tärkeää ja on hienoa päästä vaikuttamaan siihen  tälläkin tavalla. Minulta löytyy Usherin syndrooma, sekä molemmista korvista sisäkorvaistutteet. Törmäillään!

Leevi Paakkinen
Hei! Mie oon Leevi! Oon alun perin kotoisin Imatralta ja nykyään asun Helsingissä viime syksystä lähtien. Oon täl hetkellä 21-vuotias ja oon tällä hetkellä opiskelemassa ensimmäistä vuotta sosionomiksi. Miulla on syntymästä lähtien keskivaikea kuulovamma ja molemmissa korvissa käytössä kuulolaitteet. Miulla on kuuloliiton toiminnassa pitkä historia ja ootan innolla mitä kaikkea kivaa ja uutta Nuto:n jäsenyys tarjoaa tulevaisuudessa!

Henna-Maria Vähämäki
Terve! Olen Henna-Maria Vähämäki, lempinimeltäni Henna ja kesäkuussa täytän 24. Moon aito pohojalaane, mutta Tampereella olen asunu pian jo viisi vuotta. Olen valmistunut humanististen tieteiden kandidaatiksi ja opinnot jatkuvat asiakirjahallinnon maisterin tutkinnon parissa. Minulla on ollut huono kuulo syntymästä lähtien ja tällä hetkellä se on keskivaikea. Kojeet löytyy molemmista korvista. Olen ensimmäistä kertaa Nuton jäsenenä ja intoa täynnä!

Kiia Purmonen
Heips! Mie oon Kiia, täytän loppukesästä 22 vuotta ja oon lähtöisin Pohjois-Karjalasta pikkukunnasta nimeltä Tohmajärvi. Oon valmistunu ylioppilaaks Kuopiossa ja muuttanut Tampereelle asustamaan. Tarkoituksena on hakea täällä korkeakouluihin opiskelemaan, josko tänä keväänä ehkä onnistuis! Mulla on synnynnäinen vaikeaan taittuva kuulovika, ja mulle tehtiin just viime syksynä sisäkorvaistuteleikkaus toiseen korvaan. Mulla on siis kuulolaite toisessa ja istute toisessa. Ihan pienenä en ollut sinut kuulovikani kanssa, mutta Kuuloliiton järjestämät leirit ja sitä kautta vertaistuki auttoivat mua. Nykyään en pystyisi kuvittelemaan identiteettiäni ilman kuulovikaani. Tää on mun eka kerta Nutossa enkä malta oottaa, mitä se tuo tullessaan!

Joel Ylivuori
Heippa, minun nimeni on Joel Ylivuori, tulen Espoosta ja olen 25 vuotta jo täyttänyt. Nutossa olen ollut mukana jo aiemminkin muutamia vuosia, mutta tiukan työntilanteen takia jäin pois, ehkä olemme jo törmänneet? Nuton puheenjohtajanakin kerran yhtenä toimikautena kerennyt olemaan, eli kokemusta löytyy. Nyt töiden vaihduttua minulla on enemmän aikaa ja pääsen kunnolla pureutumaan tähän toimintaan! Työskentelen tällä hetkellä siivousfirman johtotehtävissä, kehittäen yritystä parempaan suuntaan. Olen myös aiemmin työskennellyt paljon leireillä ja myös vuoden Suomen Kuurosokeat ry:ssä. Itselläni on Usherin syndrooma ja jo 2 sisäkorvaistutetta, sekä haasteita näön kanssa. Toivottavasti törmäämme tapahtumien merkeissä.

Arttu Reijomaa
Moikka! Mun nimi on Arttu. Olen 21-vuotias insinööriopiskelija helsingistä. Multa löytyy lievä kuulonalenema molemmista korvista. Kuulolaite ollut joskus testissä, mutta tällä hetkellä ei käytössä sellaista. Odotan mielenkiinnolla mitä kaikkea nuto tuo tullessaan. Olen ollut Kuuloliiton leiritoiminnassa mukana lapsesta saakka, ensin leiriläisenä ja myöhemmin ohjaajana.

Emma Kähkönen
Moikka! Mä oon Emma 18-vuotias tyttö Oulusta. Itselläni on lapsesta asti ollut keskivaikea kuulonalenema ja kojeet myös molemmissa korvissa.Tällä hetkellä opiskelen lukiossa toista vuotta. Nutossa oon nyt ensimmäistä kertaa, mutta leireiltä on kokemusta itse leiriläisenä sekä lasten- että nuortenleireiltä. Myös itse oon päässyt yhesti olemaan apuohjaajana lastenleirillä. Pienempänä halusin olla vain normaali enkä sen takia osallistunut vielä mihinkään kuuloliiton toimintaan. mutta kun ikää on tullut on oppinut arvostamaan kuulovamman myötä tulevaa vertaistukea ja huikeisiin ihmisiin tutustumista. Nykyään en edes haluaisi vaihtaa kuulovammaani pois, sillä sen kautta tulleet kokemukset ovat sellaisia, mitä kaikki eivät voi saada ja Nutossa oleminen tuo niitä varmasti rutkasti lisää. 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.